Top

Nederland

Reisgids

Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om een mooie reis te maken. Ook binnen Nederland is er van alles te beleven. Of je nu een weekje naar het strand gaat, cultuur gaat snuiven in een onbekende stad, een roadtrip in eigen land maakt of een van de vele natuurgebieden opzoekt… in Nederland is altijd iets leuks te doen.

Bestemmingen in Nederland

Bereid je bezoek voor

Voor andere landen vind je hier allerlei handige wetenswaardigheden, zoals welke talen gesproken worden, wat voor stekker je nodig hebt en of er bepaalde vereisten (visum/inentingen) zijn om het land te bezoeken. Natuurlijk heb je al die informatie voor  Nederland niet nodig, want… je bent er al!

Schotse hooglanders in de Biesbosch
Markdal Breda

De beste periode om in Nederland op vakantie te gaan

Het hele jaar door natuurlijk! Een weekendje (of weekje) weg in eigen land is ideaal wanneer je reiskriebels hebt, maar nog even moet wachten voordat je weer een grote reis kunt maken. Elk seizoen heeft hiervoor zo zijn charmes. Geniet van de zon (als je geluk hebt) en fijne temperaturen in het voorjaar of de zomer, maak een boswandeling door de natuur tussen de prachtige herfstkleuren (waarna je sowieso een mok warme chocomelk hebt verdiend) of bewonder de gezellige kerstversiering in de winter. Als je het mij vraagt is elk moment geschikt voor een vakantie in eigen land. 

Blogs over Nederland

Download gratis roadtrip checklist

Roadtrip Checklist

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de checklist binnen enkele minuten in je mail.

50%

Je bent er bijna!

Vul hieronder je gegevens in om de gratis preset in je mailbox te ontvangen: