Top
Cadeau ideeen voor wereldreizigers

Yes, de feestdagen komen er weer aan! Tijd doorbrengen met vrienden en familie, lekker eten, het hele huis versieren en… cadeautjes. Bij dat laatste schieten veel mensen spontaan in de stress. Want wat moet je nú weer verzinnen om te geven? 

Zoek je een leuk cadeautje voor iemand die van reizen houdt? Dan heb je de juiste plek gevonden. In dit artikel deel ik meer dan 36 cadeautjes waar je een reisfanaat dolgelukkig mee maakt.

De meeste cadeautjes in dit artikel kosten ongeveer tussen de 10 en 20 euro. Heb je een wat groter budget? Scroll dan even naar beneden, want aan het einde van dit artikel deel ik nog wat ideeën voor grotere cadeaus. 

Spelletjes voor op reis

Van lange wachttijden op het vliegtuig tot gezellige avonden op de camping: leuke spelletjes zijn onmisbaar op reis. Een compact reisspel is daarom altijd een leuk cadeau voor iemand die het leuk vindt om te reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende spelletjes:

Boeken over reizen

Weet je wat bijna net zo leuk is als reizen? Plannen maken voor je volgende reis natuurlijk! Wegdromen bij mooie reisverhalen van anderen komt op een goede derde plek. Deze reisboeken bieden hier volop inspiratie voor:

In dit artikel vind je nog veel meer inspiratie voor leuke reisboeken. 

Leuke en handige reisaccessoires

We zijn aangekomen bij het praktische gedeelte van de reiscadeautjes. Met deze items maak je een reis nog net wat comfortabeler, handiger of leuker:

Zoek je een cadeautje voor iemand die graag fotografeert op reis? In dit artikel lees je meer over mijn favoriete fotografie-accessoires voor op reis. 

Gift Guide voor reizigers

Reisaccessoires voor in huis

Met deze woon-accessoires haal je de sfeer van reizen naar je eigen huis. 

Grotere cadeaus voor reizigers

Heb je een wat groter budget? Met deze cadeaus maak je een reisliefhebber waarschijnlijk dolgelukkig:

Met deze cadeau-ideeën heb je als het goed is meer dan genoeg inspiratie om jouw jouw reislustige vrienden en familieleden te verrassen. 

En heb jij als mede-avonturier een idee voor een leuk cadeau wat je dolgraag zou krijgen, maar nog niet in deze lijst ziet staan? Laat het dan weten in een reactie, zodat we samen nóg meer inspiratie kunnen bieden!

Geef een reactie

Download gratis roadtrip checklist

Roadtrip Checklist

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de checklist binnen enkele minuten in je mail.

50%

Je bent er bijna!

Vul hieronder je gegevens in om de gratis preset in je mailbox te ontvangen: